OVER ISE

Fibromyalgie & fit is een initiatief van Ise Hazenveld, opgericht om te laten zien dat fit zijn met een chronische aandoening wel degelijk mogelijk is. Door te focussen op het positieve en heel rustig op te bouwen kan ook jij happy & healthy zijn, met of zonder chronische aandoening.

 

Het verhaal hierachter

Nadat ik op mijn 10e allerlei vage klachten kreeg en 5 jaar lang ziekenhuizen in en uit heb gelopen kreeg ik de stempel fibromyalgie. Iets waar je achteraf weinig aan blijkt te hebben. Pijn en vermoeidheid beheersten mijn leven.

Met een intern revalidatietraject ben ik van 24/7 in bed naar een ‘redelijk’ dagelijks leven gegaan. Zo ging ik af en toe een paar uur naar school, en af en toe een beetje wandelen, fietsen of dansen. Voor mij een wereld van verschil. En toch bleef ik verlangen naar meer.

Dat heeft er voor gezorgd dat ik, 10 jaar later, een full time opleiding volg en daarnaast mijn eigen coaching heb opgezet. Naast wandelen of fietsen sport ik nu gemiddeld 4 á 5 keer per week. Ik wil niet zeggen dat jij dit ook moet doen, ik wil alleen laten zien dat alles mogelijk is. Zolang je maar jezelf de tijd geeft en doet wat je leuk vindt.

Beweging zal ervoor zorgen dat je conditie en kracht verbeteren, waardoor het dagelijks leven je uiteindelijk minder moeite kost. Dat geeft je de mogelijkheid om nog eens wat leuks te doen en te genieten van het leven, wat eigenlijk toch ook wel erg belangrijk is!

Omdat dit mij zo goed heeft geholpen probeer ik dit ook zoveel mogelijk te benadrukken.

Ik vul mijn dagen daarom met het helpen van anderen om te beginnen met sporten of in die richting te komen. Als alles volgens plan verloopt mag ik mijzelf volgend jaar fysiotherapeute noemen, maar tot die tijd blijf ik lekker bezig als bootcampinstructrice, voedingsadviseuse en Personal Trainer.

Op deze blog vind je talloze artikelen over sport, voeding en lifestyle, met of zonder chronische ziekte. Verder kan je mij ook volgen op social media of mijn pagina als Personal Trainer bekijken.

Kijk gerust verder, stel vragen via de contact pagina, gun jezelf een goede start via de coaching pagina of zoek naar meer informatie via de functie rechtsboven. En schroom niet om een reactie achter te laten ;)

 

Ik hoor graag van jullie!

Liefs, Ise

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

 

2 gedachtes over “OVER ISE

  1. Hoi Ise!

    Ik ben benieuwd naar je blog! Ik ga je verhalen lezen en volg je inmiddels via instagram. Fysio is een mooi beroep en volgens mij gaat dat helemaal goedkomen met jou! Van wat ik lees ben je hartstikke sterk. Fibromyalgie is een vervelende rotziekte. Maar het moet je niet beletten te zijn wie je wil zijn.

    Liefs,

    Alexa

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.