COACHING

Ik heb er mijn job van gemaakt om zoveel mogelijk mensen naar een gezondere levensstijl te begeleiden. Dat is zo belangrijk, voor iedereen. Maar niet altijd even makkelijk.. Zeker wanneer een chronische aandoening je het nog moeilijker maakt.

Vandaar dat ik je graag wil helpen!

Wil jij?

Je leven weer in balans krijgen, leren omgaan met een chronische aandoening, je voedingspatroon verbeteren of misschien juist een trainingsschema op maat? Ik ben er voor je. Laten we samen aan de slag gaan om jou weer happy & healthy te krijgen.

Wat ik je daarvoor kan bieden?

  • online coaching
  • gratis kennismaking
  • persoonlijk voedings- en/of beweegplan
  • keuze uit een enkele sessie of pakket op maat
  • de meest easy gezonde recepten

óf kom gezellig samen met mij trainen bij Basic Fit.

Wil je je direct aanmelden, eerst eens kennis maken of nog wat meer informatie ontvangen; neem dan contact met me op! Een mailtje sturen naar fibromyalgieenfit@hotmail.com is alles wat je hoeft te doen.

Ise is personal trainer, voedingscoach en ervaringsdeskundige in chronische pijn/vermoeidheid. Met een passie voor sport en gezondheid de geschikte persoon om jou te helpen bij het creëren van een fitte levensstijl. Of je nu wilt afvallen, conditie op wilt bouwen of juist sterker wilt worden.. van beginner tot gevorderde sporter

Ga jij ook voor een happy & healthy lifestyle?

 

 

 

Advertenties