COACHING

Ik heb er mijn job van gemaakt om zoveel mogelijk mensen naar een gezondere levensstijl te begeleiden. Dat is zo belangrijk, voor iedereen. Maar niet altijd even makkelijk.. Zeker wanneer een chronische aandoening je het nog moeilijker maakt.

Vandaar dat ik je graag wil helpen!

Wil jij?

Je leven weer in balans krijgen, leren omgaan met een chronische aandoening, je voedingspatroon verbeteren of misschien juist een trainingsschema op maat? Ik ben er voor je. Laten we samen aan de slag gaan om jou weer happy & healthy te krijgen.

Wat zijn je opties?

  • Fysiotherapie

Handig om mee te beginnen wanneer je hiervoor verzekerd bent, maar bijvoorbeeld ook wanneer je fysieke klachten hebt waar naar gekeken moet worden. Inplannen of meer informatie: ise@totalfysio.nl / 040- 2516007.

  • Personal Training

Personal Training is erg geschikt als stok achter de deur om te gaan sporten, en dan ook op een efficiënte en verantwoorde manier bezig te zijn. Hierbij worden natuurlijk eventuele fysieke klachten ook meegenomen. Samen kijken we dan naar de beste manier om jouw doelen te bereiken. Of dit nu afvallen, sterker worden of lekkerder in je vel zitten is..

  • Sport advies – een schema op maat

Starten met bewegen bij chronische klachten zoals fibromyalgie? Een beweeg- of sport schema kan je wellicht helpen! Toch een steuntje in de rug wanneer fysieke begeleiding niet mogelijk is. Na een korte intake (telefonisch of via mail) stel ik het schema voor je op en ontvang je deze per mail.
Kosten: €35 excl BTW

Wil je je direct aanmelden, eerst eens kennis maken of nog wat meer informatie ontvangen; neem dan contact met me op via het onderstaande formulier. Wie weet tot snel!

 

Ga jij ook voor een happy & healthy lifestyle?