CONTACT

Heb je..

 

een opmerking,

ideeën wat betreft samenwerking,

een vraag,

of iets totaal anders

 

ik sta altijd open voor contact! Hiervoor kun je het onderstaande formulier invullen óf mij benaderen via social media. Voor coaching verwijs ik je naar de volgende pagina.

 

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

 

 

 

2 gedachtes over “CONTACT

 1. Huub’s Fibromyalgiesite is een crowdfunding gestart.

  Dit jaar bestaat Huub’s Fibromyalgiesite 15 jaar. Reden voor een digitaal feestje. Dit feestje bestaat uit een nodige ombouw van de website zodat er meer functionaliteiten komen en koppelingen met onder andere Facebook. Graag wil alle waardevolle informatie op de website aan uitbouwen en vindbaar maken voor een groter publiek. Belangrijk hierbij is dat de website meteen leesbaarder is op smartphones en tablets. Om dit voor elkaar te krijgen zal de complete website zowel voor als achter de schermen een metamorfose moeten ondergaan. Dit kan ik helaas niet alleen waardoor er een prijskaartje aan zit voor het inschakelen van een professional.
  Ik ben daarom een crowdfunding gestart zodat iedereen die wil een steentje kan bijdragen aan deze ombouw. Help jij me mee om de nodige €2000,- bij elkaar te krijgen? Doneren kan vanaf €5,- via de crowdfundpagina. Je kunt er naast een mooiere en betere website ook nog wat voor terug krijgen. Kijk maar eens op de speciale donatiepagina.
  Delen van dit bericht wordt natuurlijk ook op prijs gesteld.

  Sinds 2001 is de website gegroeid vanaf een persoonlijke website over Fibromyalgie tot een volwaardige website met informatie die gedeeld wordt dankzij verschillende medische instanties. Maandelijks komen er meer dan 20.000 mensen de website bezoeken. Hieronder niet alleen lotgenoten, maar ook (huis)artsen, specialisten, therapeuten, diverse medische instellingen, maatschappelijk werkers, verpleegkundigen enzovoort. Nu is het tijd om de website te moderniseren waar helaas een prijskaartje aan hangt.
  Gratis informatie
  Dagelijks worden de website en het bijhorende forum op vrijwillige basis onderhouden en wordt er telkens onderzoek gedaan naar de laatste informatie. Oude informatie wordt telkens opgeschoond en vervangen. Als bron gebruikt Huub’s Fibromyalgiesite diverse professoren, wetenschappers en artsen uit het directe werkveld. Daarnaast dragen ook patiëntenverenigingen en lotgenoten hun steentje bij.
  Achterstallige software updaten
  De laatste software-update stamt van voor de komst van smartphones en tablets. Het gevolg is dat de website niet compatibel is met de huidige technieken en er te weinig interactie mogelijk is met de social media. Voor deze ombouw moet ik de hulp inroepen van een professional waar een prijskaartje aan zit.
  Informatie gratis houden
  Omdat Huub’s Fibromyalgiesite na 15 jaar nog steeds op persoonlijke titel onderhouden wordt, worden er geen inkomsten gegenereerd. De domeinnaam en hosting van de website zijn al deze jaren dan ook uit eigen zak betaald. Het prijskaartje voor de ombouw kan ik helaas niet zelf bekostigen. Graag wil ik de waardevolle informatie voor iedereen gratis toegankelijk houden zonder al te veel reclame op de website.
  Samen de website opnieuw opbouwen
  Graag wil ik jouw hulp inroepen om de website naar de huidige maatstaven te brengen. Doneren kan vanaf €5,- en heeft geen limiet. Aangezien de website geen winstgevende functie heeft, kan ik geen winstuitkeringen doen. Toch wil ik graag wat terugdoen voor jouw donatie.
  Indien gewenst krijg je bij een donatie het volgende:
  €5,- t/m €49,99 Naamsvermelding op de speciale sponsorpagina
  €50,- t/m €99,99 Naamsvermelding op de speciale sponsorpagina met linkvermelding naar jouw website
  €100,- t/m €199,99 Banner op de speciale sponsorpagina met link naar jouw website
  €200,- of meer Banner op de startpagina met link naar jouw website
  Deze banner blijf één jaar lang op de voorpagina staan en verhuist
  daarna naar de actiepagina.
  Help jij mij mee om informatie over Fibromyalgie overal goed leesbaar op te kunnen vragen op internet? Alvast mijn hartelijke dank namens alle bezoekers.
  Vriendelijke groet
  Huub Fest

  Kijk eens op: dreamordonate.nl
  En op http://www.huubsfibromyalgiesite.nl

  Like

 2. Er zijn al vele reacties/donaties binnen gekomen. Eind augustus gaat de nieuwe website gebouwd worden. Zoals afgesproken komen worden de donateurs mét naam of anoniem genoemd op de nieuwe website.Tevens hebben een aantal bedrijven/instellingen een donatie gedaan die met logo én eventueel weblink wordt geplaatst. We hebben het bedrag nog niet helemaal bij elkaar, maar de websitebouwer doet ook nog een duit in het zakje en wilt na zijn vakantie aan de slag. Tijdens zijn vakantie maakt hij alvast een opzetje.Maar er kan dus nog steeds gedoneerd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.