Welkom

Hé, hallo! Welkom op fibromyalgie & fit.nl

Deze website ben ik begonnen om te laten zien dat je best fit kunt zijn met een chronische aandoening. Want chronisch ziek zijn hoeft niet in de weg te staan van je dromen. Het is alleen wel een extra obstakel.

Ondertussen ben ik als fysiotherapeute en Personal Trainer dagelijks bezig om anderen hierin te begeleiden. Mijn passie waar ik op dit moment al mijn energie in steek. Het bloggen staat daarom even stil. Maar alle berichten blijven natuurlijk gewoon bestaan. Gebruik de zoekoptie aan de rechterkant om meer informatie te vinden over één onderwerp.

Verder vind je op de coaching pagina meer informatie over mijn werk. Op de contact pagina kun je me nog steeds bereiken, net als op mijn social media kanalen.

 

Tot horens.

INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.