Wanneer heb jij voor het laatst iets leuks gedaan?

Zoals ik in mijn vorige bericht al liet zien ging het even niet zo geweldig. En dat is niet zoals ik het graag zou zien! Sinds mijn ‘rock bottom’ tien jaar geleden ging alles in zo’n mooie stijgende lijn omhoog. Het kon iedere keer toch nog nét een beetje beter. Een heerlijke periode.

Maar dat werd stiekem ook een beetje gevaarlijk..

Langzaam raakte ik mezelf steeds meer kwijt. Want naast de studie, het sporten en de bootcamps geven ging mijn werk als zelfstandige Personal Trainer als een trein. Daar waar je passie en energie in steekt, dat groeit. Van een fijne zeven uur per week lesgeven zat ik ineens op de twintig uur, maar dan met iets minder plezier.

Inmiddels is dat weer onder controle en heb ik weer een behapbaar dagelijks leven. Maar dit stormachtige jaar heeft wel zijn sporen achter gelaten.

De belangrijkste les? Vergeet geen leuke dingen te doen! Een beetje lol maken tijdens je dagelijkse bezigheden kan al een groot verschil maken. En vergeet ook niet af en toe wat liefs te doen voor jezelf. Want ja, het is zo fijn om voor anderen te zorgen, maar wanneer je niet voor jezelf zorgt gaat dat dus ook niet meer lukken.

Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een hele dag leuke dingen deed, voor afgelopen week. Waarschijnlijk was dat ergens tijdens mijn stage in Spanje. Dat is natuurlijk best schokkend als je dat zo leest. Het erge is alleen dat zoiets langzaam erin sluipt, en je dit pas door hebt wanneer het al vrij laat is!

Zelf ga ik hier dus weer even goed op letten. Maar dan wel op een andere manier. In plaats van nog meer regeltjes en moetjes bij mezelf neer te leggen laat ik het even rusten. Ik kijk wel waar ik zin in heb. Net zoals dat bij het schrijven van blogs nu gaat ;)

Ooit komt er dan ook weer een blog met tips om alles weer lekker op een rijtje te krijgen.

Dus, tot dan!

 

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Een gedachte over “Wanneer heb jij voor het laatst iets leuks gedaan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.