Op naar de zon!

Toen ik aan mijn HBO studie begon wist ik één ding heel zeker; mijn stages zou ik doen in het buitenland. De eerste twee jaar ben ik doorgekomen door af en toe wat lessen te missen en veel aan zelfstudie te doen, maar 36 uur stage lopen in de week gaat hem voor mij niet worden. In ieder geval niet in Nederland.

Vandaar dat ik naar Spanje ga om daar mijn 10 weken stage te volbrengen. In de zon, met (hopelijk) méér energie en een ander leef/werkritme. De praktijk is van een Nederlander dus het werk zal verder gewoon hetzelfde zijn. Maar jeetje, wat had ik zin in dit nieuwe avontuur!

🇪🇸

De timing was perfect. Ik moest er echt even tussenuit. Stiekem begon ik alleen maar meer en meer te werken, wat natuurlijk een heel goed teken is want het loopt als een trein, alleen kon ik het zelf niet meer volgen. Dat was ook gewoon niet te combineren met full time stage lopen. Dus ik heb een goede keuze gemaakt, zeg ik nu al. Even tijd voor mijzelf. Niet meer alles doen volgens een strakke planning. Loslaten en genieten!

Op mijn blog en instagram zal er de komende tijd dus ook redelijk wat veranderen, vandaar dit artikel. Ik ga niks beloven, maar ik wil wel regelmatig blijven updaten ;)

 

Nou, ik ga lopen naar de gate! Adios 

FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

6 gedachtes over “Op naar de zon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.