Hoe gemotiveerd ben jij nog?

Januari is alweer bijna voorbij, wat gaat dat snel! Misschien heb je in de tussentijd al wat nieuwe gewoontes kunnen creëren, of dit juist weer links laten liggen. Beide prima. Zolang je er maar uit haalt wat erin zit. Heb je stiekem een verlangen om wat te veranderen, doe er dan wat aan! 

Hetgeen wat ik bij mijzelf vaak terug zie komen, is beter voor mezelf zorgen. Op een dag dat ik teveel aan het doen ben (of de dag dáárna) denk ik; ‘dit moet de volgende keer echt anders’ of ‘dit nooit meer’. Mijn zwakke plek.

Hoe ik dat nu aanpak? Januari 2018 staat voor mij in het teken van veel werken. En lekker dat het gaat. Maar daarbij moet ik natuurlijk wel goed op blijven letten! Dus vandaar dat het goed voor jezelf zorgen weer om de hoek kwam kijken.

Eind januari lijkt me het dus een goed moment om daarop terug te blikken. Hoe gemotiveerd zijn we nog? Ik kan je zeggen dat het hier best goed gaat, ik heb namelijk een hele goede manier gevonden om mezelf in de gaten te houden. Mijn nieuwe horloge!

Een activity tracker om slaap, aantal stappen, hartslag etc in de gaten te houden. Dit helpt mij om een beetje balans te houden in het bewegen. Stiekem fiets en loop ik toch heel wat km’s in de week, wat natuurlijk heel goed is, maar ik achteraf ook zeker last van kan hebben. Door dit in kaart te brengen kan ik mezelf dus iets eerder afremmen. Hopelijk ook iets vaker voordat ik dit seintje van mijn lichaam krijg!

 

Vertel, wat doe jij om jezelf gemotiveerd te houden?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.