Wat doe je in 2018?

Een gelukkig nieuwjaar! De tijd gaat snél. Ik heb onwijs genoten van de feestdagen, en zelfs nog een tripje naar Spanje gemaakt, maar vind het ook wel lekker om vandaag weer aan het werk te gaan. De tweede dag van het jaar en weer tijd voor routine. Dezelfde routine die in 2017 zo goed bleek te werken. Dus wat ik in 2018 ga doen? Niet heel veel anders ;)

Januari kan ik meteen goed beginnen, want deze eerste maanden van het jaar zijn goed voor de Personal Trainers. Dan kom ik ook meteen bij de ”goede voornemens” omdat ik ook niet téveel wil werken. Goed voor jezelf zorgen is denk ik het allerbelangrijkste wat je kunt doen. Of het nu een goed voornemen is of een gedachte ergens in maart.

Ik zal verder doen wat ik kan, wanneer ik daar zin in heb. Mijn werk bij Basic fit is hartstikke leuk en staat op nummer 1. Maar het bloggen daarnaast komt dus op een moment dat de agenda en mind het toelaat. Stiekem ben ik daar in december al mee begonnen, mochten jullie dat nog niet gemerkt hebben.

Na die heerlijke maand voel ik me weer fris en opgelaten om te beginnen. Nieuwe energie om dit jaar misschien nog wel beter te maken. Ken je dat gevoel?

 

Wat ga jij doen in 2018?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.