Alle mooie momenten in één

Ik heb altijd heel veel foto’s op mijn kamer gehad. Ze herinneren me eraan dat ik de afgelopen jaren zoveel gave dingen heb mogen doen. Dingen waarvan ik nooit had gedacht ze te kunnen doen. Wat mij betreft is er geen betere bron van motivatie..

Hoe tof is het dan om al deze momenten te bundelen in één lange reeks?

Dat is wat ik nu heb gedaan! Ik mocht bij Het Fotoalbum een slinger van 25 vlaggetjes samenstellen, waar ik natuurlijk wel raad mee wist. Toch zijn 50 foto’s (momenten) aardig veel, waardoor ik er een aantal leeg heb gelaten. Achteraf was dat een goede keuze, want waar laat je zo’n lange slinger? In ieder geval niet in mijn slaapkamer ;)

Ik heb het touw doormidden geknipt en nu dus twee mooie slingers om af te wisselen. Vol met herinneringen van reizen, feestjes en belangrijke momenten. Ik word ’s ochtends wakker en zie de foto van mijn KVK inschrijving of examentraining voor bootcampinstructrice en ik denk ‘alles is mogelijk!’ Hier ben ik dus echt super blij mee, dat kan je wel geloven.

Het mooie is, zo’n slinger kan je ook heel gemakkelijk zelf maken.

 

En waar haal jij je motivatie vandaan?

 

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Dit artikel is geschreven  in samenwerking met Het Fotoalbum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.