Het is zo fijn om eigen baas te zijn

Ja, ik ben blij met mijn job! Op de helft van dit jaar ging ik een nieuwe uitdaging aan, als zelfstandig ondernemer, en ik moet zeggen dat het misschien nog wel beter is dan verwacht. Ik had hier in eerste instantie helemaal geen plannen voor, maar toen dit op mijn pad kwam heb ik de kans gelukkig wel aangekomen. En dat is fijn!

 

 

 

 

Want nu kan ik écht mensen begeleiden bij het fitter worden. Ik zie ze vooruitgaan en dat is zo mooi om te doen. Dat geeft mij ook weer energie.

Ik denk nooit meer ‘ik heb geen zin om te werken’ of ‘hoeveel uur moet ik nog?’. Ik ben aan het samenwerken met mensen, zelf aan het leren en hen laten leren. Maar het voelt niet als werk.

Als chronisch zieke blijft lange dagen maken lastig. Ik maak daarom geen lange dagen. Dat voelt echt als luxe.. Na school kan ik thuis nog even bijkomen, voordat ik weer aan het werk ga. Of als ik vrij ben werk ik al even in de ochtend. Het kan allemaal, want ik bepaal zelf mijn tijden! 

Het allermooiste is; in die 5/6 maanden heb ik mezelf meer kunnen ontwikkelen (en er nog voor betaald gekregen ook)

 

Natuuurlijk zitten er ook minpuntjes aan. Daar kan je niet onderuit! Maar ik bekijk het graag positief.

Welke kans heb jij het afgelopen half jaar aangenomen?

 

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

3 gedachtes over “Het is zo fijn om eigen baas te zijn

  1. Super dat je dit hebt gedaan. Lijkt me heel positief om zelf je tijden in te delen. Je kunt zelf bepalen wat je op een dag aankan. Ik heb vorige maand een aanbod aangenomen om mijn verhalenserie om te zetten naar een e-book. Spannend!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.