Wat er op dit moment wél goed gaat

Ik gaf het eerder al aan, ik heb een beetje teveel hooi op mijn vork genomen. Het is druk, te druk. Dat voelt niet fijn en ik wil er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf, maar door een beeetje positief te blijven is het misschien net wat minder erg!

Wat er dan wél goed gaat?


Spontaan nog even een weekje weg gaan – amper gebruik maken van mijn telefoon – genieten van de Spaanse zon/gerechten – de liefste schoonfamilie – een mooi appartement hebben – een schoon appartement hebben – ouders die me met alles helpen – je vader en je vriend die samen een Ikea bed in elkaar zetten – héérlijk slapen in je nieuwe bed – nieuwe cliënten op het werk – na meer dan een week zelf weer sporten – meteen nieuwe plannen maken voor een volgende vakantie – het idee dat er straks ook wat meer rust komt ❤❤❤

 

Wat gaat er bij jou allemaal ook goed?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.