Dit was de zomer

Er was een tijd dat ik aan het einde van iedere maand een mooi overzichtje plaatste. Dat verwaterde helaas toen het zomer werd, terwijl dat nou juist zo’n leuke periode was! Vandaar nu gewoon één groot overzicht. Want ondanks dat ik voor het eerst in Nederland bleef, heb ik mij pri-ma vermaakt.

Het begon helaas wel met een herkansing. Na het aller eerste tentamen in het eerste jaar niet gehaald te hebben haalde ik daarna alles toch redelijk makkelijk. En dat heeft me denk ik ook een beetje overmoedig gemaakt. Aan het einde van het tweede jaar was ik zo lekker bezig met het training geven dat ik er íets teveel van uit ben gegaan dat het dit keer ook wel goed zou komen. Oeps. Wel een goed leer moment!

Wat doe je als je vriend van speciaalbier en chocola houdt? Juist, naar België! We kozen voor Brussel en dat bleek achteraf een héle goede zet te zijn geweest. Drie dubbel genieten.

Een weekendje Rotterdam werd ook goed getimed want nét op dat moment was het zomercarnaval! Iets waar ik altijd al heen wilde, en zo toevallig daar de kans voor kreeg. Vervolgens heeft het wel het héle wekend geregend, maar Rotterdam was top :)

Nog meer bier werd er genuttigd tijdens een bezoekje aan de Hertog Jan brouwerij. Deze staat ook nog eens in een super mooie omgeving en ziet er echt zo uit als op de reclame. Zeker nog wat van opgedaan, maar vooral een érg gezellige avond gehad.

Doordat ik deze zomer zo vaak in de ochtend en avond aan het werk was heb ik tussendoor niet veel andere dingen kunnen doen. Dat gaf me dan wél weer de kans om nog meer nieuwe plekjes in Eindhoven te ontdekken. Ook heel leuk! Voor ontbijt, lunch of diner (of gewoon lekker borrelen) Maar ook nieuwe parken, buiten gyms én het PSV stadion. Terwijl ik eigenlijk niet zo heel veel om voetbal geef, vond ik dat stiekem toch erg leuk om te doen..

En in de tussentijd heb ik dus lekker veel werkervaring op kunnen doen. Dat was me nooit gelukt wanneer ik in die tijd nog naar school zou moeten. Door me er toen volledig op te kunnen focussen ging het zoveel gemakkelijker en zelfs ook beter dan gedacht. I love my job! Heel erg blij dat ik deze kans heb aangenomen dus..

 

Oké en nu jij! Wat waren jouw hoogtepunten van deze zomer?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.