Keihard genieten

Ik heb heel hard gewerkt de afgelopen weken. En ik ga vanaf volgende week ook weer naar school.. dubbel op hard werken dus! Iets wat me wel een beetje angstig maakt (want hoe wil je dat vol gaan houden Ise?) Maar ook daar vind ik later waarschijnlijk wel weer een antwoord op.

Het is namelijk gewoon super leuk om te doen. Ik heb de beste baan die er bestaat!

De reden waarom ik dit ook niet als zwaar heb ervaren (en de reden om dit blogje te schrijven) is dat ik naast KEIHARD werken ook KEIHARD heb genoten. Meer dan normaal.
Stiekem komt dat ook wel een beetje omdat ik mijn leven nu deel met een diehard-levensgenieter en ik er dus ook niet onderuit kan. Muchas gracias.

Lief zijn voor jezelf dus! Na een drukke dag pizza bestellen en op bed opeten, weekendjes weg gaan & toerist spelen in eigen stad, gesneden zoete aardappels kopen (ik wist niet eens dat het kon), biertjes drinken om 12.00 zondagmiddag, je telefoon een hele dag niet aanraken, pasta eten voor lunch etc etc. Het kan gewoon. En ook al zijn er misschien 1000 redenen om het niet te doen, wanneer je dit eens in de zoveel wél doet krijg je er zoveel voor terug. Ik denk meer dan wanneer ik altijd een beetje half aan het werk was, en nooit echt heel bewust genoot.

Wat doe jij om KEIHARD te genieten?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Een gedachte over “Keihard genieten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.