Inspirerende personen op instagram, deel 2

Ik kan inmiddels niet meer zonder instagram en mijn blog, dat is wel duidelijk. Voor mij is het een deel van mijn dagelijkse routine. Als ik wakker word; instagram checken. Ik haal er nieuwe recepten vandaan, onderwerpen voor nieuwe blogs of oefeningen voor mijn eigen of bootcamp trainingen. Kortom; ideaal!

De hoeveelheid leuke content die je voorbij ziet komen hangt natuurlijk wel af van de mensen die je volgt. Een hele handige manier om nieuwe accounts tegen te komen (die je zeker weten leuk vindt) is door op het zoekicoontje (tweede van links) te klikken. Maar ik kan je er ook zo een paar geven!

Foodbychantal

Dit is zo’n heerlijk account van foodblogger Chantal. Maaltjes waar ik altijd honger van krijg en tussendoor af en toe een foto van haar en haar schattige dochtertje. Verkocht.

 

Fabandfitonabudget

On a budget, dat spreekt mij als student meteen aan natuurlijk! Ook weer mooie foto’s van lekker eten, en allemaal niet te moeilijk. Met tussendoor ook gerust een tompouce, wat dat moet wel kunnen toch!

 

Mirel_persoonlijke_training

Naast foto’s van heerlijke gezonde maaltijden (ik denk altijd aan eten, dat merk je wel) showt deze dame ook wat sportievere plaatjes. En die vind ik als net beginnend personal trainer ook zeker zo interessant :)

 

Louisedelputte

Met hardlopen blijf ik een beetje een haat-liefde verhouding hebben. Ik vind het nog steeds leuk, maar de prioriteit ligt ergens anders. Als ik dan de foto’s van Louise zie begint het wel weer te kriebelen, al moet ik het helaas uitstellen tot een wat rustiger moment. De sportieve foto’s moedigen in ieder geval wel aan om in beweging te blijven!

 

Fibromyalgieblog

En als laatste.. mijn collega blogger Nathalie! Nathalie schrijft weer over hele andere kanten van fibromyalgie, dus dat vult elkaar goed aan. Ik vind het in ieder geval hartstikke interessant om te zien waar zij veel mee bezig is, en wie weet heb jij er ook nog wat aan..

 

Ben jij ook actief op instagram? En wie volgt er mij al? ;)

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Een gedachte over “Inspirerende personen op instagram, deel 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.