Kickstart ontbijt

Het is wel eens fijn om wat meer aandacht aan je ontbijt te besteden, dat doe ik in de vakantie natuurlijk helemaal graag! Niet dat het per se veel tijd hoeft te kosten, maar gewoon iets anders dan het standaard. Zo bedacht ik laatst een lekker vullend en energierijk ontbijtje, waar je wel een ochtendje op door kunt.

Het geheime ingrediënt? Koffie! En nog wat meer..

 

Je maakt dit ontbijtje als volgt:

Begin met een laag sterke koffie of espresso in je kommetje, dit vul je aan met (soja)melk tot de gewenste hoeveelheid. Daar roer je de havermout doorheen (ik gebruikte ongeveer 4 eetlepels) en dan kan je het papje op gaan warmen, ik gebruik hiervoor gewoon altijd de magnetron! Ondertussen snijd ik een banaan in dunne plakjes, die je vervolgens door je warme havermout kunt roeren. Om er helemaal een powerontbijt van te maken kun je nog wat toppings toevoegen. Denk aan lijnzaad, cacaopoeder, kokossnippers…

 

Als dat geen goed begin van je dag is ;)

ENJOY!

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.