Een nieuwe uitdaging

Een jaar geleden ben ik begonnen met het geven van bootcamps. Toen kon ik mijn enthousiasme voor sporten, en dan ook in combinatie met fibromyalgie, al wat meer aan anderen over dragen. Súper om te kunnen doen! Want het voelt niet als werk, maar meer als hobby.

Hoe geweldig ik het ook vind, het nieuwe (en daarmee enge) is er vanaf. Ik heb het geven van groepslessen van vér buiten mijn comfortzone naar binnen weten te krijgen. En daarmee was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging! Eentje waarbij ik de hele zomer veel uren zou kunnen werken, want deze dame blijft voor het eerst in Nederland tijdens haar vakantie, en ook nieuwe ervaringen op zou kunnen doen.

Lucky me, want na één vacature had ik datgene al gevonden. Ik kan namelijk als Personal Trainer aan de slag! Daar waar je bij bootcamp niet altijd aandacht aan kunt besteden, daar kan ik nu in persoonlijke sessies heel uitgebreid bij stilstaan. En mensen écht goed begeleiden… want dat is wat ik leuk vind!

Daar kwam wel bij kijken dat ik mezelf in moest schrijven als zelfstandig ondernemer, terug in de boeken moest (naast mijn fysio tentamens) én extra uurtjes mee moest lopen. Vandaar dat de afgelopen maand een beetje chaos was. Ik heb dan jammer genoeg een tentamen niet gehaald, verder is het me aardig goed gelukt. Het hele wereldje van facturen schrijven, belastingaangifte doen etc etc is dan nog totaal niet bekend voor mij, ik ben een heel tevreden persoon!

Want wie had ooit gedacht dat ik HBO zou kunnen doen, en daarnaast nog zou kunnen werken, zelfs zou kunnen werken in de sportwereld, én andere mensen daarin advies zou kunnen geven? Nou, ik niet! En dat heb ik toch maar even mooi weten te regelen. Had ik al gezegd hoe dankbaar ik was?

 

Tot zover mijn nieuwe plannen. Ik ben nu al benieuwd naar het komende jaar ;)

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

3 gedachtes over “Een nieuwe uitdaging

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.