Dit was Juni

Afgelopen maand heb ik bizar weinig blogs gepubliceerd, dat was niet de bedoeling! Nu alle drukte weer een beetje voorbij is heb ik super veel zin om me te gaan focussen op de dingen die ik leuk vind. School is zeker niet vervelend (op tentamens na) maar ik kijk wel uit naar lekker veel bloggen, chillen in het park en alle tijd om te sporten :)

Waar heb ik me afgelopen maand dan wel mee bezig gehouden?

Lekker eten

Heel veel buiten de deur zelfs. Dat maakt het nog wat leuker! Heerlijke ontbijtjes in de stad, cappuccino’s of biertjes op het terras en de beste burrito ooit. Oh, en het Italiaanse dinertje met vriendinnen niet te vergeten. Yes, I’m a lucky girl.

Solliciteren

En dat is me goed afgegaan, want ik kan zeggen dat ik de leukste baan heb die er is! Ik heb nu naast de bootcamp lessen een héle leuke nieuwe uitdaging gevonden, wat perfect is voor dit moment en ook nog eens in mijn straatje ligt qua opleiding. Daar horen jullie snel meer over!

Sporten

Veel uurtjes bootcamp, wat heerlijk is met dit weer, maar ook af en toe eens een rondje hardlopen of zelf ‘bootcampen’ in het park. Zo veel mogelijk buiten dus! Nu het kan moet je daar natuurlijk ook gebruik van maken ;)

 

Ik mag niet klagen… Nu alleen nog even dat ene tentamen herkansen en dan kan de zomer écht beginnen. Hoe is de afgelopen maand voor jou geweest?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.