Favoriet in de zomer

Ik ben een stuk vrolijker met dit mooie weer. Alles is gewoon net wat fijner en gemakkelijker. Want ja, die extra energie! Dat is natuurlijk het aller beste, maar daarnaast zijn er ook genoeg andere (kleine) dingen die zo fijn zijn aan de zomer. Dingen die ik jullie niet wil onthouden…

Met al die lekkere dingen is fit blijven in de zomer niet altijd even makkelijk, maar toen ik deze gezonde (en súper makkelijke) zelf-te-maken varianten ontdekte kon ik niet meer zonder. Ik heb al heel wat healthy ijskoffie’s op en afgelopen zaterdag trakteerde ik mezelf, tijdens het studeren in de volle zon, op een zelfgemaakt ijsje. Als je het nog niet geprobeerd hebt, DOEN. Echt waar, zo lekker.

Het ‘recept’ van dit ijsje is; een halve bevroren banaan, een handje bevroren frambozen, een schep naturel eiwitpoeder en een scheutje melk. Dit gaat in de blender en voila! Wel snel opeten en niet zoals ik nog eerst vijf minuten wachten omdat je nog geen goede foto hebt..

Afbeeldingsresultaat voor pull and bear culotte

Ik was al een tijdje opzoek naar een fijne ‘chill broek’. Zo een met een hoge taille en wijde pijpen, van een lekker zacht stofje. Na er een stuk of honderd gepast te hebben, want ja korte benen… vond ik eindelijk het perfecte exemplaar bij Pull and Bear! En nu wil ik dus eigenlijk niks anders meer dragen.

Die extra energie is zo fijn en ik merk dat het sporten daardoor ook veel beter gaat. Waar ik eerst 1 a 2 keer in de week thuis wat oefeningen deed, doe ik dat nu liever in het park en combineer ik dat met een rondje hardlopen!

 

Het zijn misschien maar kleine dingen, toch oh zo belangrijk. Dus laten we die vooral niet vergeten en onszelf er regelmatig aan herinneren. Ik ben nu ook wel benieuwd… heb jij wat favorieten op dit moment?

 

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Afbeelding pull and bear

Een gedachte over “Favoriet in de zomer

  1. Weer een mooi verhaal. Heerlijk dit zomerse weer. Ik ben nu ruim vier maanden bezig met CBD wietolie 3.89% en dat doet me ontzettend goed.Ik ben wérkelijk van de fibromyalgiepijn af.
    Nee…ik ben niet genezen hoor, maar de pijn is weg en dat is al héél wat. Ik kan nu ook meer genieten van het mooie weer. Een ijsje op z’n tijd heerlijk…alleen nog niet zelfgemaakt. ;)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.