Officieel volwassen!

Vandaag is het feest, want ik ben 21 geworden! Een mooie mijlpaal, maar daarnaast vind ik mijn verjaardag altijd al een goed moment om terug te kijken op het jaar. Ik schreef er vorig jaar ook een blog over. Het was zo fijn om 19 te zijn. Er was toen zoveel gebeurt!

Het was ook heel fijn om 20 te zijn hoor. Maar nu ik al een langere tijd om mezelf woon, verder ben met studeren en mijn draai heb gevonden met bootcamp zijn de grote veranderingen wel voorbij. Ik zou daarom ook niet zomaar 20 redenen kunnen bedenken waarom dit zo’n fijn jaar was. Dat is ook niet erg, er zijn nog steeds génoeg leuke momenten geweest en het is ook wel fijn om even geen hele grote veranderingen te hebben (dat klinkt al zo volwassen hé) Het is super fijn dat alles zo goed terecht is gekomen, allemaal beter dan verwacht.

cheers!

In dit jaar heb ik het toch nog voor elkaar gekregen om

mijn stageplaats voor volgend schooljaar te vinden, Madrid gaat het worden!

na 7 jaar te stoppen met wedstrijd dansen 

maar wel te beginnen met een nieuwe stijl; afrodance (wat echt heerlijk is om te doen)

en een nieuwe uitdaging te vinden, want binnenkort heb ik er een hele leuke baan bij!

 

Dus, proost op een lekker steady jaar en hele mooie plannen voor het komende! Ik heb er zin in.

 

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

4 gedachtes over “Officieel volwassen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.