Dit was april

Aan het einde van maart schreef ik nog hoe lekker het was dat het alweer beter weer werd, we meer naar buiten konden en de winterkleren achterwege konden laten, en dan te bedenken dat het afgelopen maand helemaal niet zo heel mooi weer was. Jammer! Alsnog heb ik gelukkig wel gemerkt dat mijn energie weer wat omhoog is gegaan, en ik hoop dat dit in mei zich weer door gaat zetten..

Afgelopen maand was toch nog druk genoeg hoor, met veel leuke dingen. Ik neem je weer mee in de maand april!

Het begon allemaal heel druk en chaotisch, met bijkomen van mijn tripje naar Barcelona en de daaropvolgnde tentamens. Waardoor ik even een beetje het spoor bijster was, maar mezelf gelukkig weer goed wist te herpakken. Over die tentamens mag ik uiteindelijk helemaal niet klagen, ik moet nog één toets terug krijgen maar tot nu toe staan er allemaal dikke voldoendes!

Dat werd dan weer goed gemaakt met een heerlijke twee weken vrij. Ik had weinig plannen en heb vooral genoten van even niets moeten. Pas opstaan wanneer ik daar zin in had (vaak pas na 10 uur oeps), ontbijten wanneer ik honger kreeg, spontane uitjes plannen.. allemaal zo fijn!

In deze vakantie heb ik wél aan de Army Urban run meegedaan. 10km hardlopen met ondertussen 20 obstakels te trotseren. Heftig maar wel super gaaf om te doen! Iets waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou kunnen doen, en laat staan het ook zo leuk te vinden. In alle opzichten beter dan verwacht! Ik schreef er hier meer over.

Ook heb ik nog even goed gebruik gemaakt van mijn vrije tijd en Koningsnacht- en dag goed gevierd! Ik kan denk ik wel zeggen dat ik de afgelopen twee weken net zoveel alcohol heb gedronken dan normaal gesproken in twee maanden ;)

 

Goed, een hartstikke leuke maand dus. Maar mei zal misschien nog wel leuker worden! Vandaag begin ik ook aan de laatste periode van dit schooljaar, het gaat allemaal zo snel… Op naar de zomer :)

Was april voor jou ook zo leuk?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.