Verantwoord snacken

We willen allemaal wel eens wat lekkers snacken toch? En hoe fijn is het dan om tegelijkertijd wat voedingsstoffen binnen te krijgen?

100% gezond hoeft niet, maar wanneer je de ene avond kiest voor een bakje chips, dan wil je de andere avond misschien wel wat beters! Na mijn training op vrijdagavond dronk ik mijn banaan-whey smoothie, maar had ik nog zin in wat lekkers daarnaast. Daar kwam dit rare prutje uit en ondanks dat het er niet zo fraai uit ziet, smaakt het wel erg goed! Benieuwd hoe je dat ook kunt maken?

Het is eigenlijk heel simpel..

Je neemt een handje van je favoriete noten(mix) en mengt dit in een schaaltje met een eetlepel pindakaas en een theelepeltje cacaopoeder. Dat mengen gaat niet altijd even handig, maar het gaat erom dat alle nootjes bedekt zijn met een laagje pindakaas/cacao. That’s it! Ha, je zou het eigenlijk niet eens een recept kunnen noemen.

Het lekkerste is om het bakje nu een paar uur in de koelkast te zetten. Je krijgt dan een vaste massa, een soort rocky road. Erg lekker om in stukjes door je yoghurt of kwark te doen, of lekker met een vorkje op te peuzelen!

 

Wat eet jij graag als verantwoorde snack?

En als je dit ook gaat maken: let me know!

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.