Wanneer je hoofd even overloopt..

Dan is dat misschien een goed teken om een stapje terug te doen?

Maar dat komt natuurlijk helemaal niet uit op dat moment! Herkenbaar zeker? Ik weet zelf maar al te goed hoe je deze momenten kunt voorkomen én verhelpen, maar ook ik maak me hier schuldig aan. Daar zijn we mens voor ;)

De bezoekersaantallen gaan lekker, ik was lekker aan het insta-grammen, ideeën voor artikelen en recepten in overvloed.. alleen de tijd ontbreekt. Na een weekendje Barcelona kost het natuurlijk weer wat tijd om in het ritme te komen, en toen was het ineens al de laatste lesweek van deze periode! Na dit weekend staan er drie tentamens op me te wachten en het enige waar ik op dit moment aan kan denken is: NOG ZOVEEL TE DOEN.

En zoals het in mijn hoofd dan gaat.. met zoveel verschillende dingen nog te moeten doen, niet wetende waar te moeten beginnen, ga je maar een blogje schrijven! Even alles van me af schrijven en op een rijtje zien te krijgen. Met een helder hoofd kan ik dadelijk weer als een speer aan de slag!

Take home message van vandaag: probeer zulke momenten als het even kan te voorkomen, maar wanneer je nét te laat bent (oeps) vergeet dan niet dat het ook maar tijdelijk is. De volgende keer beter! 

Oh en gaan jullie komend weekend alsjeblieft heel erg van het mooie weer genieten voor mij? Tot snel!

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

3 gedachtes over “Wanneer je hoofd even overloopt..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.