Dit was maart

Maart is alweer voorbij, laat die lente maar komen! Afgelopen week waren er al veel zonnige momenten en ik heb er volop van genoten. Je merk meteen dat iedereen zich meer naar buiten verplaatst en een stukje vrolijker is. Dat is toch heerlijk?!

Benieuwd wat er nog meer speelde?

Ik mag mezelf wel héél gelukkig prijzen, want na mijn spontane tripje naar Parijs vorige maand ging ik afgelopen weekend mijn nichtje in Barcelona bezoeken. Even een weekendje er tussenuit en genieten van het Spaanse leven. Heerlijk!

Stiekem was het helemaal niet zo’n mooi weer in Barcalona, in Nederland was het zelfs beter! Maar de zee blijft altijd mooi..

Het heeft me afgelopen week wel heel veel moeite gekost om weer in het ‘normale ritme’ te komen, maar dat neem ik graag voor lief met zo’n weekend ;)

Een tijdje geleden was het nog veel te koud om bij het raam te gaan zitten, maar nu heb ik mijn nieuwe chill plekje voor de komende tijd weer gevonden! Vooral fijn om even rustig koffie te drinken wanneer ik thuis kom van school. Hebben jullie ook zoiets?

Na heel veel buiten de deur gegeten te hebben had ik zin in groente. Het werd een experimentje op basis van een recept van Teni. Zoete aardappel, sperzibonen, kidney bonen, wortel en ui. En lekker dat het was…

Ik mocht afgelopen maand met alle trainers van Citybootcamp een middag gaan trainen voor de Strong viking run. Mega zwaar, maar zó gaaf. Vroeger was ik nooit zo van het klimmen en vies worden etc. Nu maak je me met niets blijer :)

Poh en toen afgelopen vrijdag.. ik had geen lessen (maar wel heel veel samenvattingen te leren) dus besloot van het mooie weer te gaan genieten in het park. Het was nog helemaal niet druk maar wel zo lekker! Zelfs warm genoeg om mijn melkflessen een beetje zon te gunnen. Al werd ik soms wel een beetje raar aangekeken hoor..

Zullen we met zijn allen heel hard hopen dat we snel nog meer van zulke zonnige dagen gaan krijgen? Al is het natuurlijk helemaal niet vervelend om naar Spanje te gaan, er zijn hier ook genoeg dingen te doen met mooi weer (bootcamp!) Oh maar eerst morgen mijn allerlaatste wedstrijd dansen. Dat gaat wel een dingetje worden.. Maar goed, tijd voor nieuwe uitdagingen.

 

Wat sprong er voor jou afgelopen maand uit?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

2 gedachtes over “Dit was maart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.