Een momentje van bezinning

Voor sommige dingen werk je zo vreselijk hard, maar wanneer je datgene hebt bereikt lijkt het heel snel normaal te worden. En vervolgens wil je misschien nog wel meer en meer (mezelf kennende)

Iets wat ik zeker niet verkeerd vind, want het zorgt ervoor dat je alles uit jezelf blijft halen, maar het moet natuurlijk niet te gek worden. We mogen ook wel eens stilstaan wat we allemaal wél hebben!

Waarschijnlijk sta je er niet iedere maand/maanden bij stil, maar er zijn toch zeker dingen waarop je vooruit bent gegaan. Al leg je maar een paar trainingsschema’s naast elkaar, bekijk je je agenda van een half jaar geleden eens terug of scrol je door je facebookpagina. Wedden dat er dingen zijn waarvan je denkt ‘wow, dat had ik van te voren niet verwacht te kunnen’ Dat is toch een goed gevoel? Ik houd ervan ;)

Nu heb ik het geluk dat ik door mijn blog zo af en toe hier vanzelf een herinnering van krijg. Het idee voor dit artikel komt namelijk ook na het zien van een van mijn eerste artikelen; mijn verhaal. Het is echt bizar wat er in de tussentijd allemaal is gebeurt!

Maar natuurlijk kan je zoiets zonder blog ook prima bijhouden..

Ik zou iedereen aanrader hier op een of andere manier gebruik van te maken, want het is toch zonde om ergens zo hard aan te werken en er vervolgens nooit meer trots op te zijn..

 

Ben jij hier al mee bezig? En op welke manier?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.