Homemade granola 2.0

Deze week gaat helaas alles me wat moeilijker af, waardoor ik niet van plan was nog een blogje voor vandaag online te zetten. Tot ik me dit receptje bedacht! Zelf granola maken is zó simpel, dus dit kon ik nog wel even met jullie delen ;)

Tijdens het maken van mijn lunch zondag heb ik snel wat ingrediënten bij elkaar in een kom gegooid, wat de oven in ging toen ik ging eten en tegen de tijd dat ik klaar was, was daar ook een verse lading granola. Genoeg voor een nieuwe week! (Of waren het nou dagen)

Super makkelijk dus.. in een grote kom mix je ongeveer 150 gram havermout (ik weeg zoiets niet precies af) met één eetlepel cacao en 3 eetlepels kokos. Hieraan voeg je 3 eetlepels honing en 3 eetlepels olijfolie toe. Goed roeren zodat je al wat ‘klontjes’ krijgt en dan gaat er nog een handje ongezouten noten doorheen.

Dit mengsel goed verspreiden over een bakplaat en dan kan het voor 15-20 minuten de oven in (190 graden) Vergeet ondertussen niet 2 a 3 keer goed om te scheppen, zodat je een mooi gelijkmatig gebakken granola krijgt ;)

Et voila, genieten maar. Voor meer variatie kan je deze variant ook nog eens proberen!

 

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.