Inspirerende personen op instagram

Instagram is een beetje de instandhouder van mijn telefoonverslaving, maar het is ook gewoon zo leuk! Ik breng dus veel tijd door op deze app, en kom dan ook een hoop mooie dingen tegen. Heus niet alleen maar mooie plaatjes, instagram is meer een inspiratiebron voor mij. De vele vooroordelen zijn ook te begrijpen hoor, al hebben we het nu niet over de accounts met een perfecte feed. Wel de accounts waar je echt iets aan hebt!

instagram

 

Een sportief account van Lindy van workum. Deze dame is hartstikke fit, maar deelt daaromheen ook gerust andere dingen.. altijd leuk om te zien!

Met Fenna van houhetluchtig kan ik mijzelf heel goed identificeren. Een student en blogger met ‘beperking’, al is er natuurlijk meer dan dat. En die positiviteit die zij over weet te brengen, dát is waarom ik zo graag instagram open ;)

Mijn alltime favoriete ontbijt blijft havermout, en laat dat nou voor Hanne van miss_havermout ook zo zijn. Deze studente weet de meest mooie foto’s te maken waardoor het water je meteen in de mond loopt.

Ik hou niet zo van die mega populaire accounts die het puur om de business doen, maar home squats bekijk ik de laatste tijd wel vaak. Wanneer je even geen inspiratie hebt voor nieuwe oefeningen dan is instagram (naast youtube) ook je beste vriend. Dit account is dan weer heel erg gefocust op de benen en billen, maar zo is er voor elk wel wat!

 

Nu ben ik benieuwd.. wie volg jij graag op instagram? En wist je al dat je er zoveel uit kon halen?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

(Ja, ik heb natuurlijk ook een eigen account ;) )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.