Dit was februari

Deze maand begon heel relaxed met een weekje vrij na de tentamens. Al vond ik het ook niet erg om weer naar school te gaan. Een beetje ritme is wel zo fijn! En ook deze weken zijn weer vreselijk snel voorbij gegaan.

pancakes

Ik ben lekker veel nieuwe recepten aan het proberen! Overal kom ik ineens nieuwe ideeën tegen en mede door het eiwitpoeder wat ik kocht zijn de mogelijkheden eindeloos. Koken blijft ook een soort rustgevend momentje voor mezelf, als ik er tenminste de tijd voor maak. 

new hair

Deze maand kon ik eindelijk een bezoekje brengen aan de kapper! Ik was het lange haar zo zat. Nu is het weer mooi gezond en iets gangbaarder. Ook handiger te verven, dus ik ging meteen weer terug naar rood! Nog geen moment spijt van gehad..

Naast nieuw haar ben ik ook nog een nieuwe uitdaging aangegaan! De laatste tijd was ik mijn enthousiasme in dansen een beetje verloren, waardoor ik het tijd vond worden voor iets nieuws. Heel eng, want ik doe al 7 jaar hiphop in mijn team, maar eenmaal bezig ben ik zo blij deze beslissing gemaakt te hebben. Ik ben nu in Eindhoven afrodance lessen gaan volgen. Tot nu toe heb ik nog maar twee lessen mee gedaan maar ik vind het zo tof! Na een uur ben ik echt kapot en heb ik me super goed vermaakt, dat is zo lekker :)

img_20170211_141518

Ik weet heel goed dat ik steeds te vroeg juich bij de eerste zonnestralen. Dit keer helaas ook. Ineens lag er weer een flinke pak sneeuw! De trainingen die ochtend waren overigens wel erg leuk, maar ik heb toch echt liever dat de lente gaat beginnen hoor.

En om af te sluiten… op dit moment ben ik met een paar vriendinnen in Parijs! Een last minute tripje. Wat mij betreft de perfecte afsluiting :)

 

Nooit meer iets missen?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.