Januari finish up

De eerste maand van 2017 is alweer voorbij. Ongelooflijk. Aan de ene kant lijkt 2016 alweer zo ver achter ons, maar aan de andere kant is het ook net alsof nieuwjaarsdag gisteren was en we nog aan alle goede voornemens moeten beginnen.

Voor mijzelf was het in ieder geval een goede maand, en het leek me wel leuk hier een overzicht van te maken. Een wekelijkse diary vind ik niet meer zo interessant, al is 1x in de maand misschien wel leuk! Voor mezelf is het handig om weer even terug te kijken en voor jullie een makkelijk overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen.

pink shoes

Allereerst de afsluiting van deze maand; die was héél fijn. Ik heb al mijn tentamens gehaald, en omdat ik vorige periode óók al mijn tentamens haalde ben ik de afgelopen twee weken (op twee ochtenden na) vrij geweest. Doordat ik veel vrij was heb ik rustig kunnen leren en alles heel relaxed gedaan, wat uiteindelijk ook weer voor goed resultaat heeft gezorgd. En die extra tijd kon ik lekker in bootcamp en avondjes met vrienden stoppen.

Mijn agenda voor de komende tijd werd verder ook nog goed gevuld met een tripje naar Barcelona, een vriendinnenweekend, de Army Urban run en een bezoekje aan de kapper! Jaja.

zoet en hartig

Het fijnste aan zoveel thuis zijn vind ik dat je gewoon lekker kunt eten wat je wilt, wanneer je wilt. Uiteindelijk weet ik ook prima maaltijden te maken voor on-the-go, maar wanneer ik dan thuis kan lunchen is dat extra genieten! Een gebakken eitje, pan tosti of deze zoete en hartige lunch voor wanneer je niet kunt kiezen. Lekker!

smoothie time

 

Daarnaast heb ik nu tóch eiwitpoeder in mijn bezit. Iets waar ik altijd heel sceptisch over ben geweest, maar wat op dit moment misschien wel een goede aanvulling voor me is. Ik ga eerst nog wat langer kijken hoe het me bevalt en dan komt daar zeker nog een blog over :)

 

Dat was wel zo’n beetje wat me de afgelopen maand bezig heeft gehouden! Gelukkig veel kunnen bewegen, lekker gegeten en leuke dingen gedaan. Ik ben tevreden.

Februari verwacht ik ook weer een mooie maand te laten worden. Een nieuwe periode op school, de kou die langzaam verdwijnt en de bootcamp groepen die daardoor ook langzaam weer groter worden..

 

Wat verwacht jij van komende maand?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.