Hoe blijf je fit in de winter?

Het is ineens volop winter geworden! Ik had eigenlijk stiekem al een beetje gehoopt dat het niet zo koud meer ging worden dit jaar, maar helaas.. Toch nog behoorlijk wat temperaturen onder nul, ijzel en sneeuw. Met alle gevolgen van dien. Want misschien merk jij de invloed ervan op je lichaam ook wel.

Mijn energie is altijd een stuk lager in de winter, terwijl de pijn juist omhoog gaat. Ik kan dan ook niet wachten op de lente, maar de kou kan ik helaas ook niet ontkomen (zolang ik nog niet ga emigreren, sorry pap en mam)

Toch zijn wel degelijk manieren om fit te blijven in de winter! Ook als je lichaam niet meewerkt. Gedurende de tijd heb ik daar al aardig wat over geschreven en zo leek het me handig even een overzichtje te maken. Deze artikelen kunnen je misschien weer op weg helpen (of als reminder dienen mocht je ze al gelezen hebben)

Mijn nieuwe beste vriend!
Mijn nieuwe beste vriend!

 

 

Kortom: als je maar in beweging blijft en goed voor jezelf zorgt! Dan komen we er wel doorheen ;)

 

Of zou jij toch liever naar een warm oord verhuizen?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.