2017 in één woord

Ik wil geen goede voornemens maken, dat vind ik namelijk niet nodig. Het is áltijd een goed moment om te starten met een goed voornemen, en juist deze ene ‘verplichte’ dag zorgt er vaak voor dat dit niet volbracht wordt. Je kan beter beginnen wanneer jij er zelf klaar voor bent!

img_20170105_092402

Daarom heb ik het voor het nieuwe jaar wat anders aangepakt! Ik heb één bepaald woord wat mijn jaar gaat beschrijven. En dat kan dus alles zijn, net waar jij je op wil focussen. De reden hiervoor is dat ik niet verschillende punten wil bedenken die ik voor mezelf moet verbeteren, maar me meer van één ding bewust wil zijn. Iets wat ik dus bij alles toe kan passen.

Voor mij is dit: relaxed

En ik zal je meteen even uitleggen waarom. Op dit moment ben ik hartstikke tevreden. Ik kan bijna alles doen wat ik wil, ik leef gezond, ik geniet ook, ik doe veel leuke dingen met vriendinnen, ik werk hard om al mijn dromen waar te maken.. er zijn natuurlijk altijd dingen die ik wil en kan verbeteren, maar dat hoeft niet per se. Ik weet zeker dat ik niet heel veel gelukkiger zal zijn wanneer ik nog wat gespierder of geliefder ben, of wanneer mijn blog of instagram meer bekeken wordt. Dat zou ik natuurlijk wel fijn vinden, maar in principe is dit niet het belangrijkste.

Het belangrijkste is dat ik fijne dagen (weken, maanden en jaren..) heb. Ik kan nu al zeggen dat dit niet zo is wanneer ik constant 150% van mezelf blijf vragen, dus om het leuk te houden, lijkt me dit slim om op een zo relaxed mogelijke manier te doen. Iets vaker een film kijken of gewoon lekker een ochtend uitslapen, dat soort kleine dingetjes. Want die zijn wel nodig om het vol te kunnen houden. En dan hoop ik nog net zo hard te kunnen knallen, maar niet meer constant 100% op scherp te hoeven staan.

 

Nu ben ik benieuwd… welk woord staat voor jouw 2017?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

9 gedachtes over “2017 in één woord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.