Een nieuw jaar, nieuwe plannen

Het afgelopen jaar heb ik al uitgebreid beschreven, dat vind ik altijd zo fijn om te doen! Maar natuurlijk heb ik ook al plannen voor het komende jaar.. Ik houd het heel bewust bij plannen en geen goede voornemens. Heb jij er ook al over nagedacht?

IMG_7872

Stage in het buitenland

Ik begin meteen bij het leukste! Volgend schooljaar mag ik 10 weken stagelopen, en mijn doel is om dit in het buitenland te doen. Werkweken van 30-40 uur kan ik hier in Nederland niet volhouden maar wanneer ik na een warm land ga heb ik meer energie, en is die kans dus veel groter. Dit keer het liefst wel een béétje dicht bij huis, vandaar dat ik de warmere steden van Europa aan het bekijken ben. Iets wat ik nu al leuk vind om te doen (lekker dagdromen) maar tips zijn natuurlijk altijd welkom ;)

Bootcamp verder ontwikkelen

Nu ik al een aantal maanden bezig ben is het lesgeven niet meer nieuw of eng, maar ik wil me hier wel nog steeds in blijven ontwikkelen! Origineel blijven, maar ook goed op de niveau’s letten, en zo proberen steeds vollere groepen te krijgen. Geen vervelende klus!

Bloggen uitbreiden met personal coaching

Het bloggen doe ik nog steeds met veel plezier, al kan het natuurlijk altijd méér en béter, maar dit wil ik ook uit gaan breiden. De plannen zijn er al langer, het uitvoeren moet nu gaan gebeuren. Ik heb namelijk al 1,5 jaar mijn voedingsadviseurs diploma binnen, maar er nog niets mee gedaan. Het is de bedoeling om straks dus ook offline mensen hierin te gaan begeleiden (voeding en beweging)

 

Al met al lijkt me dit redelijk realistisch. Geen gekke dingen waar ik nu nog niet mee bezig ben, dus het moet kunnen! En ik weet zeker dat gedurende het jaar er nog wel dingen bij zullen komen, maar het hoeft ook geen 1 januari te zijn om ergens mee te kunnen starten.

Ik ben wel benieuwd naar jullie doelen, dus kom maar op! Wat wil jij komend jaar gaan doen?

 

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Een gedachte over “Een nieuw jaar, nieuwe plannen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.