De 5 best gelezen artikelen van 2016

In totaal zijn er in 2016 honderdvijftien berichten online gekomen op fibromyalgie & fit. Dat vind ik heel wat! Op het ene stuk ben ik iets trotser dan het andere, maar over het algemeen vind ik dat er genoeg informatieve berichten online staan om jullie een beetje op weg te helpen. Ik schrijf dan ook het liefst een stuk waar ik zoveel mogelijk tips in kwijt kan, maar iets persoonlijks tussendoor is ook wel leuk. En dat zie ik gelukkig ook terug in de statistieken!

hearts-vcj-prints

De artikelen die jullie het meest hebben bekeken zijn informatief van aard én ook persoonlijk. Benieuwd welke dat waren?

Pijnverlichting bij fibromyalgie

Dit artikel werd niet alleen goed gelezen, er werden ook volop ervaringen gedeeld in de comments. Super leuk om te zien! Ik snap ook wel dat dit veel werd gelezen, aangezien de pijn bij fibromyalgie iets heel naars is waar men nog niet zoveel tegen kan doen..

Beginnen met sporten terwijl je fibromyalgie hebt

Deze nummer twee kan ik dan ook wel verklaren. Sporten is niet altijd makkelijk met een chronische ziekte. Zeker wanneer je helemaal vanaf 0 moet beginnen! Vandaar dat ik dit artikel heb geschreven. Hopelijk heb ik hiermee wat mensen een handje op weg kunnen helpen :)

Wondermiddel #2

Ik schreef al eens over Ice Power, en wat voor een geweldig product ik dit vind, maar dat de tweede versie van mijn ‘wondelmiddel’, de warmtepleisters, zo goed gelezen zou worden had ik niet verwacht! Ze blijven fijn en ik zou nog steeds iedereen aanraden ze eens te proberen. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Hoe kan je je houding verbeteren?

Dit artikel vind ik dan wél weer in de top 5 thuis horen. Zoveel mensen hebben een verkeerde houding, en hierdoor ook klachten! Iets waar niet genoeg aandacht aan besteed wordt als je het mij vraagt. Vandaar dat ik dit artikel heb geschreven. Dit onderwerp kwam toevallig op dat moment in mijn studie ook aan bod ;)

Gezondheidsupdate

En als laatste een heel persoonlijk artikel! In oktober had ik twee hele zware weken, misschien omdat het weer toen omsloeg of zo, maar het was behoorlijk heftig. Voor mij kwam het ook erg onverwacht dus het maakte nogal wat indruk op me. Daarna ben ik er gelukkig wel weer snel bovenop gekomen, en het deed me ook goed dit even met jullie te delen. Helemaal fijn om te merken dat jullie dit zo vaak gelezen hebben!

 

Welk artikel vind jij dat absoluut in deze top 5 thuis hoort?

 

Ik wens jullie allemaal een héle fijne jaarwisseling straks!

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

2 gedachtes over “De 5 best gelezen artikelen van 2016

  1. Ik ben zo blij dat ik jouw blog ontdekt heb meid! Je schrijft echt artikels dat helpen! En een paar had ik nog niet gelezen maar ga ik direct doen! Dankjewel! En een schitterend 2017 toegewenst!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.