Voorkom een herfstdip – deel 5

De weken gaan snel! Inmiddels is dit al de vijfde week dat ik mijn best doe om op een fijne manier de wintermaanden door te komen. Net even wat beter voor jezelf zorgen, dat kan natuurlijk geen kwaad! Om een steuntje in de rug te bieden komt er iedere week een challenge online, het is aan jou wat je daar van maakt. In het eerste artikel kun je alles nog eens rustig teruglezen. Vandaag gaan we verder met een nieuwe uitdaging.

img_20161029_100855

Vorige week was het idee heel simpel: maak een paar kleine doelen voor jezelf. Geen grote dingen, maar iets wat je makkelijk kunt behalen! Een doel kan zelfs zijn om iedere dag even een momentje vrij te maken om te genieten van je kop koffie. Het hoeft niet moeilijk te zijn! Als jij wat meer tijd of rust voor jezelf nodig hebt dan is dat een prima doel. Het is dan wel de bedoeling dat je dit ook meteen in de praktijk gaat brengen.

Ikzelf wil graag aan het einde van deze reeks vaker kunnen opdrukken, dus daar ga ik nu mee aan de slag en daarnaast wil ik ook mijn eigen rust iets beter in de gaten houden (door bij lange schooldagen iets eerder naar huis te gaan) Dat moet als het goed is wel haalbaar zijn.

Voor komende week staat er natuurlijk wel weer een nieuwe uitdaging klaar: schrijf iedere dag 5 dingen op waar je dankbaar voor bent. Vijf dingen maar! Dat moet toch te bedenken zijn. Noteer ze in je telefoon of een mooi notitieblokje. Wanneer je dit iedere dag doet ben je heel bewust bezig met de kleine, fijne dingetjes die er in het leven zijn. Zelfs wanneer het vies grauw weer is en je lichaam niet meewerkt, er zijn altijd lichtpuntjes ;)

Ik zal de aftrap nemen met mijn 5 dankbare momentjes van vandaag..

1 op tijd op school zijn

2 leuks nieuws van een vriendin

3 in een kwartier een lekkere pasta op tafel toveren

4 ondanks de vermoeiende dag toch nog kunnen dansen

5 de heerlijke bak chocolade mousse die na de training op me stond te wachten

 

Ik ben benieuwd naar die van jou..

Succes!

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

2 gedachtes over “Voorkom een herfstdip – deel 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.