Voorkom een herfstdip – deel 3

Mocht je het ontgaan zijn: ik daag iedereen uit om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen de komende maanden. Om zo’n eventuele herfstdip te voorkomen, om juist wat beter in je vel te zitten of om uit je comfortzone te stappen. De reden maakt niet uit, ik wil je graag op weg helpen!

img_20161029_100855

In het eerste artikel staat alles nog wat duidelijker uitgelegd en heb ik de eerste challenge beschreven. Bewust geen opdracht, maar een uitdaging. Je doet het voor jezelf, en hierbij heb je misschien net dat extra steuntje in de rug, maar het is geen ‘moetje’.

Vorige week was dit het koken van een gezonde maaltijd. Daarvoor hoefde je echt niet iedere avond uren in de keuken te staan, je kon het ook zelfs in één keer doen, maar dat zorgt er wel voor dat je in ieder geval een voedzame basis hebt gehad. Goede voedingsstoffen die je lichaam nu wel kan gebruiken! En dan maakt het echt niet uit als je een keer, net als ik, tijdens je momentje voor jezelf gaat series kijken met chocoladepepernoten. Dat moet ook kunnen ;)

Toen ik op vakantie was hebben we nooit zelf gekookt maar altijd een hotelontbijt en lunch + avondeten in een restaurant gehad. Heerlijk! Dat was echt genieten, maar toch is het ook wel weer fijn om je eigen eten klaar te kunnen maken. Afgelopen week heeft mij dit dus geen enkele moeite gekost! En de dag dat ik geen tijd had in verband met lesgeven kon ik lekker makkelijk een bakje in de magnetron opwarmen.

Maar dan nu komende week! Het zelf koken en inplannen van momentjes voor jezelf mag je er natúúrlijk in blijven houden. Daarnaast daag ik je uit iedere dag een keer een wandelingetje te gaan maken. Buiten. Of je dit nu na het ontbijt of voor het slapengaan doet maakt niet uit. Maar zorg ervoor dat je iedere dag minstens een halfuur buiten hebt doorgebracht. De frisse lucht en beweging zal je goed doen!

 

Ik ben benieuwd hoe het is gegaan. En nu weer een nieuwe week tegemoet!?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

2 gedachtes over “Voorkom een herfstdip – deel 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.