Voorkom een herfstdip – deel 2

Vorige week heb ik jullie verteld over mijn plan. Daarbij daag ik iedereen uit om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen de komende maanden. Om zo’n eventuele dip te voorkomen, om juist wat beter in je vel te zitten of om uit je comfortzone te stappen. De reden maakt niet uit, ik wil je graag op weg helpen!

img_20161029_100855

In het eerste artikel staat alles nog wat duidelijker uitgelegd en heb ik de challenge van die week beschreven. Bewust geen opdracht, maar een uitdaging. Je doet het voor jezelf, en hierbij heb je misschien net dat extra steuntje in de rug, maar het is geen ‘moetje’. Ik ben heel erg benieuwd hoe dat is gegaan.

Zelf heb ik heel bewust ook even niets gedaan. Tijd vrijgemaakt om simpelweg een serie te kijken. Dat doe ik normaal nóóit. Was wel fijn dus! En die chocoladepepernoten maakte het helemaal een lekker moment ;)

Oké, nu op naar de volgende week! Kook de komende zeven dagen iedere avond een gezonde maaltijd voor jezelf (en je partner). Dat hoeft écht niet moeilijk of duur te zijn, maar dit geeft je wel een gezonde en voedzame basis. Zo heb je binnen 20 minuten al dit heerlijke bordje met zilvervliesrijst, vegetarische wokreepjes en brocolli op tafel staan. Kosten? Ongeveer 3 euro en dan kan je er met twee personen van eten. Of je eet de tweede portie de volgende dag op! Want wanneer je niet iedere avond de tijd en/of energie hebt om te koken; kook dan alvast voor twee dagen. Op één dag voor de hele week koken kan zelfs ook. 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan hebben gemaakt! Klaar voor de volgende week?!

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

2 gedachtes over “Voorkom een herfstdip – deel 2

  1. […] Vorige week was dit het koken van een gezonde maaltijd. Daarvoor hoefde je echt niet iedere avond uren in de keuken te staan, je kon het ook zelfs in één keer doen, maar dat zorgt er wel voor dat je in ieder geval een voedzame basis hebt gehad. Goede voedingsstoffen die je lichaam nu wel kan gebruiken! En dan maakt het echt niet uit als je een keer, net als ik, tijdens je momentje voor jezelf gaat series kijken met chocoladepepernoten. Dat moet ook kunnen ;) […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.