Fibromyalgie en fit op instagram

Instagram is samen met whatsapp de meest gebruikte app op mijn telefoon. Ik hou ervan. In de bus, in de pauzes op school, ’s avonds of ’s ochtends in bed. Ik kan er uren aan besteden. Niet voor niks dat ik nu ook een apart account heb aangemaakt voor mijn blog. Zo kan ik mijn eigen account privé houden, en hierop lekker allemaal recepten en andere dingen rondom mijn blog posten.

Allemaal kleine artikelen dus eigenlijk! Hierbij krijg je nog meer een kijkje in mijn leven én ben je als eerste op de hoogte. Ik vind het ook leuk om te zien waar mijn lezers mee bezig zijn dus laat gerust je instagram achter in de comments. Je kunt mij hier volgen, en er staat ook altijd een linkje onder ieder artikel.

img_20161104_132244   img_20161104_132209

img_20161104_132226  img_20161104_132046

 

Ben jij ook zo’n groot instagram-fan?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.