Voorkom een herfstdip

Ik denk dat veel mensen mij wel herkennen; als het weer wat guurder begint te worden is de neiging er ook meer om te klagen. Met een zonnetje en blauwe lucht zijn we allemaal vaak toch wat vrolijker, gaan we er meer op uit en zorgen we wat beter voor onszelf. Maar ook juist in de herfst is dit zo belangrijk!

Niemand zit namelijk op een herfstdip te wachten. Gelukkig hoeft dit ook helemaal niet, want met een paar kleine aanpassingen kan ook jij je goed voelen in de herfst. Het zijn allemaal hele fijne dingen om te doen maar we maken er vaak de tijd niet voor, vergeten het simpelweg in de alledaagse drukte of denken dat het niet zo belangrijk is. Hiermee wil ik je dus uitdagen, we gaan de komende 7 weken (dat is tot aan kerst) ons iedere week focussen op een bepaald element, om ervoor te zorgen dat we allemaal fit, vrolijk en lekker ontspannen de winter in gaan. Goed idee?

Dit idee is ontstaan na het artikel van Boodieboost waarin ze een soortgelijke challenge houden. De credits hiervoor gaan dus niet naar mij maar naar Charlotte! Ik heb er alleen mijn eigen draai aan gegeven. 

img_20161029_100855

We beginnen hierbij lekker makkelijk. Een nieuwe gewoonte aanleren vergt wat discipline en is op het begin misschien niet altijd iets waar je zin in hebt, maar uiteindelijk moet je het wel graag willen doen. Voor jezelf!

Ik ga het daarom ook geen ‘opdracht’ noemen, want het is niet iets wat je van mij of wie dan ook moet doen. Je doet het voor jezelf. Om je hierbij een beetje te helpen kan je deze weken meedoen. Dat geeft je misschien net dat extra steuntje in de rug!

Maak komende week iedere dag een momentje voor jezelf vrij. Hoe lang dat moment is, hangt helemaal van jezelf af. Op een drukke dag kan 5 minuten al genoeg zijn. Het moet er alleen wel echt zijn! Denk bijvoorbeeld aan een warm bad, kwartiertje zonnebank, een manicure of een avondje op de bank met een boek of serie. Jouw aanvullingen hoor ik graag hieronder in de comments :)

 

Wie doet er mee?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

 

7 gedachtes over “Voorkom een herfstdip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.