De ‘fibro fog’

Terwijl ik informatie op aan het zoeken was voor het artikel over de invloed van koffie (cafeïne) bij fibromyalgie stuitte ik op een ander artikel. Iets in de trant van ‘hoe versla je een fibro fog’. Fibro fog? Huh, wat? Mijn interesse was gewekt.

cf12a0002ac717e6e620f4eed762a562

Ik ging lezen en werd verbaasd. Er is een naam voor dit gevoel! Zelf noem ik het vaak gewoon ‘moe zijn en niet alles meekrijgen’ maar er is iemand zo slim geweest deze naam te bedenken. Fibromyalgie mist. Geniaal!

Niet dat het iets leuks is, maar deze persoon heeft op een hele goede manier dit gevoel (desoriëntatie en vergeetachtigheid) weten te beschrijven. En dat er tips zijn om het tegen te gaan is helemaal fijn natuurlijk. Ik zal jullie het artikel van everydayhealth dan ook niet onthouden.

 

En, had jij al eens over de fibromyalgie ‘fog’ gehoord? Of heb je er zelf ook last van?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

 

3 gedachtes over “De ‘fibro fog’

  1. Hey, inderdaad Brain Fog , zeer herkenbaar. Ik heb er een jaartje geleden ook nog een artikel over geschreven. Ik heb er nog steeds last van en eerlijk gezegd,soms vind ik het heel lastig. Maar ik probeer zo goed mogelijk mijn geest te activeren. Zoals dus: ik lees zo graag en vergeet zoveel ervan, maar ik weet dat het belangrijk is om je hersenen te blijven stimuleren. Bedankt voor het artikel. Een onderschat probleem bij Fibro.
    Groetjes Linda

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.