Gezondheidsupdate

Ik liet het vorige week al even weten; het ging niet zo super. Die momenten horen er (helaas) ook bij en het voelde goed om dit even met jullie te kunnen delen. We zijn nu een week verder en gelukkig gaat het al een stuk beter. Waar het precies aan lag is niet duidelijk, het enige wat ik kan bedenken is de kou maar dit was géén normale reactie.

instasize_1021130246

Inmiddels ben ik bij de fysio geweest (wel grappig om mee te maken als fysio-student) en even helemaal los gekraakt in mijn rug. Meteen verlichting en ik liep weer met een lach op mijn gezicht naar buiten. Dat is ook precies waarom ik dit straks wil gaan doen; mensen weer met een goed gevoel weg kunnen laten gaan!

De pijn is zeker nog in ergere mate aanwezig, maar dat hoort ook een beetje bij deze tijd ben ik bang. Het staat in ieder geval niet meer in de weg bij school of sporten, dus ik ben tevreden! Om nog even door te gaan in mijn goede mood heb ik een nieuw trainingsschema voor oktober/november voor mezelf gemaakt én de oude instagram pagina van fibromyalgieenfit weer opgevist! Als jullie die allemaal even liken kan ik binnenkort een leuke winactie houden ;)

Laten we weer met goede moed verder gaan..

 

Fijn weekend allemaal!

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

 

2 gedachtes over “Gezondheidsupdate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.