Motivatie

Ik hou ervan om op Pinterest rond te struinen. Vaak sla ik afbeeldingen op en probeer ik er mezelf zo vaak mogelijk aan te herinneren. Het maakt voor mij weer even duidelijk wát ik wil, en wat ik daarvoor moet doen. Droom je mee?

pictures4

Dit wil niet zeggen dat ik precies zo moet zijn om me goed te kunnen voelen en tevreden met mezelf te zijn. Zie het meer als een stok achter de deur om datgene te bereiken waar je zo graag voor wilt gaan.

Neem deze afbeelding gerust over. Print hem uit, hang hem ergens op. Als het jou maar helpt!

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.