Van september naar oktober

Ik kan niet geloven dat dit al september was. Het voelde als augustus! Wat een fijne nazomer. Ik had niet verwacht nog zoveel zomer in Nederland mee te maken (met mijn maand in Uganda) maar nu dat wel het geval was heb ik er ook met volle teugen van genoten..

tumblr_naczuaPe5d1qz62xqo1_1280

Maar ondertussen is er wel al veel tijd voorbij. De eerste maand school zit er weer op, ik heb alweer heel wat lesjes bootcamp gegeven, zelf gesport en het dansen zit ook weer in een goed ritme. Dat is ook wel weer fijn, een beetje vastigheid!

Oktober gaat beginnen en nu de herfst eraan komt zullen er toch wat dingen veranderen. Het belangrijkste voor mij is om komende tijd te blijven bewegen en een vast ritme aan te houden. Want die twee dingen zorgen voor het beste energieniveau! En tegelijkertijd is dat ook het moeilijkste om vast te houden wanneer je energie laag is..

Voor komende maand heb ik wat leuke plannen voor m’n blog die ik uit wil werken, en aan het eind een stel tentamens die ik ‘gewoon’ wil halen. Dat lijkt me ook wel even voldoende. De drukke dagjes weg en feestjes van de zomer kan ik beter even achterwegen laten en lekker thuis afspreken met vriendinnen. Ook prima!

 

Hoe ziet de komende maand er voor jou uit?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

 

Een gedachte over “Van september naar oktober

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.