Doen wat je het leukste vindt

Doe datgene wat je leuk vindt, en je krijgt er energie voor terug. Het klinkt zo simpel. Maar doen we het ook?

Het grootste gedeelte van de tijd verdwijnt dit een beetje naar de achtergrond, zo gaat dat bij mij in ieder geval. En dan komt er ineens een moment voorbij en bam; energie. (En dat na een vermoeiende dag) Met het gevoel ‘dit zou ik veel vaker moeten doen!’ Komt je bekend voor?

img_20160925_171018

Zo had ik dit weekend mijn bootcamp instructeurs opleiding. Twee dagen met theorie en praktijk. Zelf lesgeven, maar ook les krijgen van andere instructeurs-in-opleiding. En dus ook zelf sporten! Twee hel van een dagen voor mij. Kapot gaan van de pijn. Maar het was zó leuk, leerzaam en gezellig. Dit is wat ik echt wil doen, dus dan neem ik dat voor lief.

Na het meest zware weekend ooit lig ik dus helemaal uitgesteld op de bank, súper tevreden. Want dit weekend heeft mij weer helemaal enthousiast gemaakt. Als ik straks weer een beetje ben bijgekomen ga ik weer met heel veel nieuwe energie aan de slag. Dit is iets wat ik wil doen, dit maakt mij blij!

 

 

Doe jij iets wat je écht leuk vindt?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Een gedachte over “Doen wat je het leukste vindt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.