Jij bent een badass

Het boek `jij bent een badass` van  is al een hele tijd uit en de meeste mensen die het zouden willen lezen, zullen dat inmiddels wel al gedaan hebben. Daar gaat het mij ook niet om. Ik had het geluk dit boek van Annemerel te mogen ontvangen en was toch aangenaam verrast. Het is geen zwaar zelfhulpboek maar een luchtig, met humor geschreven boek. Waar ook nog eens wat hele rake adviezen in staan!

img_20160920_085823

 

Dat maakte dat ik voor de eerste keer hoekjes omsloeg en delen onderstreepte, om mezelf aan een paar dingen te blijven herinneren. Ik heb me dan ook voorgenomen dit boek over een hele tijd gewoon weer te gaan lezen. Reminder! En ondertussen wil ik jullie twee van die interessante stukjes niet onthouden..

img_20160920_085739

img_20160920_085752

 

Kan jij je een beetje vinden in deze twee ‘quotes’?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.