DANKBAAR

Vandaag ben ik met mijn klas voor een schoolopdracht naar een revalidatiecentrum in Eindhoven geweest. Dit om ons kennis te laten maken met echte patiënten en het werk in een revalidatiecentrum. Maar dat laatste was voor mij natuurlijk al bekend, door mijn revalidatieperiode 8 jaar geleden in de St. Maartenskliniek.

hearts-vcj-prints

 

Ik weet maar al te goed hoe zo’n programma eruit ziet. Zelf heb ik er 6 weken middenin gezeten en die periode heeft veel invloed gehad op mijn leven. In de jaren daarna heb ik misschien nog wel meer geleerd omdat ik het toen zelf met steeds minder hulp ben gaan doen, maar het heeft me wel gemaakt tot de persoon die ik nu ben én ervoor gezorgd dat ik fysiotherapie ben gaan studeren. Lekker cliché, alleen wel waar.

In plaats van als patiënt kwam ik hier nu als therapeut (in opleiding). Daar had ik 8 jaar geleden nooit aan durven denken, maar dat is het harde werk wel dubbel en dwars waard geweest. Even een momentje van bezinning.

 

Vergeet nooit te dromen!

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Een gedachte over “DANKBAAR

  1. Ik heb mijn revalidatieperiode in ’t Roessingh in Enschede gehad. Ik weet er alles van hoe pittig dát was, maar ook ik heb er veel van geleerd en toegepast…nu nóg. En in al die jaren daarna ben ik toch maar mooi, net als jij, goed terecht gekomen. ;)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.