Lekker bezig

IMG_4792

 

Doen wat je het liefste doet, dat maakt gelukkig. Toch?

Wanneer datgene ook nog eens goed gaat is het helemaal geweldig. Zo voelde ik me de afgelopen dagen ook. Na een maand ging ik eindelijk weer trainen met mijn dansteam én ben ik weer begonnen met het geven van bootcamp lessen. Dansen was super fijn na zo’n lange tijd en we hebben meteen een goed stuk in elkaar gezet, het geven van lessen gaat ook steeds beter. Nu is het ongemakkelijke er vanaf en sta ik echt als mezelf voor de groep. Dat is zo fijn! 

En bij beide geeft dat een super goed gevoel naderhand. Lichamelijk moe van de inspanning, maar mentaal zo energiek! Ken je dat gevoel dat je na iets wat je zó leuk vindt helemaal staat te stuiteren van de energie? Dat heb ik dus. Je kan de endorfine van het sporten haast voelen stromen.

Ik hoop dit natuurlijk zo lang mogelijk vol te blijven houden, maar er komt vast een moment dat het even wat minder is. Dan is het de kunst dit in achterhoofd te houden!

Vertel eens, wat geeft jou zoveel energie?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

3 gedachtes over “Lekker bezig

  1. Wat mij energie geeft?

    Als ik in mijn klaje met de kindjes sta en een dag achter de rug heb waarbij ik het gevoel heb dat ik de kindjes echt iets heb bijgebracht en dit op een manier die ze zelf leuk vonden!

    Of heel dom misschien maar ik die hou van koken en in de keuken bezig zijn. En ik vind het geweldig wanneer ik in mijn hoofd iets heb wat ik wil maken en het enkele uurtjes later helemaal gelukt op de tafel sta :)!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.