Eetdagboek 31-8

Het normale leven is begonnen! Deze week was wel een beetje onrustig want ik had een vervelende infectie meegenomen uit Uganda en kon dus niet helemaal relaxed aan school beginnen, maar inmiddels begint alles weer zijn plekje te krijgen.

Terug naar het oude ritme, iets waar ik best wel naar uit keek. De tijd in Uganda was súper, al is het ook wel fijn om weer zelf te kunnen koken, gezonde dingen te koken, te sporten, koffie te drinken (halleluja) en mijn was gewoon in de wasmachine te kunnen doen. Dingen die ik niet per se heb gemist, maar wel als luxe voelen nu. Iedere keer in de supermarkt kijk ik mijn ogen uit en wil ik gelijk alles meenemen, want er is zoveel! 

Er waren dus ook zóveel dingen die ik wou eten, gelukkig heb ik me in weten te houden. Voor de eerst komende weken heb ik in ieder geval genoeg inspiratie haha. En toch kies ik meteen weer voor mijn oude vertrouwde. Benieuwd wat ik allemaal zo op een dag naar binnen werk?

IMG_20160901_081719

Havermout met peer en kaneel, hmm hier keek ik nog wel het meeste naar uit! En groene thee. Heerlijk.
IMG_20160901_083524

Rechts nog een snack voor in de ochtend: yoghurt met nectarine. Voor de lunch vier volkoren krackers met kipfilet en een gekookt eitje. En een pakje volkoren krackertjes voor in de middag.

IMG_20160831_183434

Ik had de hele maand geen pasta gegeten dus dat doe ik dan nu maar meteen drie dagen achter elkaar haha. Ravioli met heel veel groenten en uiteindelijk nog een beetje pesto. Smullen!

IMG_20160831_220748

In de avond heb ik niet veel meer uitgevoerd dus had ik niet echt honger, maar meer trek in nog wat lekkers. Ik zou makkelijk een hele reep Tony chocolonely weg kunnen werken maar die had ik gelukkig niet in huis. Op zulke momenten eet ik vaak een of twee rijstwafels met pure chocoladepasta. Ook heel erg lekker (zoet & zout) en toch nog een klein beetje verantwoord.

En vergeet de groene thee en 1,5L water tussendoor natuurlijk niet.

 

Wat eet jij zoal op een dag?

Wat ik eet wil niet per definitie zeggen dat het ook voor jou geschikt is. Iedereen heeft een ander lichaam, ander dagelijks leven en dus ook andere voedingsstoffen nodig. Ik zou je daarom nooit adviseren een compleet voedingsschema van iemand over te nemen!

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.