Weer aan de slag!

Ik ben alweer twee dagen in Nederland, de tijd vliegt! En mijn tijd in Uganda is helemaal voorbij gevlógen. Wat een reis. In ieder opzicht beter dan verwacht en ik had ook heel graag langer willen blijven. Ik ben zo jaloers op alle mensen die daar een project voor een half jaartje of zo hebben. Maar ik weet ook dat wanneer ik maandag weer naar school ga en het ‘normale’ leventje weer begint, ik dat ook prima ga vinden!

Op dit moment kijk ik er ook wel weer naar uit. Een vast ritme, naar school, training geven, zelf weer trainen, leuke dingen doen met de mensen die ik hier om me heen heb.. tijd om aan de slag te gaan! Na deze vakantie ben ik weer helemaal opgeladen.

IMG_20160826_110731
en dus ook weer begonnen met mijn oefeningen!

Hoe was jullie zomer?!

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.