Van 24/7 in bed naar bootcampinstructrice

Ik heb een nieuw baantje, dat wist je misschien al. Sinds een tijdje ben ik heel enthousiast aan het bootcamp’en. Maar dat was niet alleen het meedoen aan de trainingen, nee ik heb ze ook zelf gegeven! Toen ik hoorde van dit baantje dacht ik meteen, ‘dat zou super goed voor mij zijn!’ maar vond ik het ook heel eng. Want hetgene waar ik op school steeds tegen aan loop (dingen goed uitleggen en voor een groep staan) zou ik dan juist moeten gaan doen. Iets wat nog buiten mijn comfortzone ligt, maar daarom ook perfect voor mij zou zijn.

IMG-20160714-WA0023

 

Na verloop van tijd werd ik steeds meer voor de groep gezet, en ging het ook steeds beter. Ik ben in deze korte tijd al zoveel gegroeid. En dat maakte het ook súper leuk. Training geven begon steeds meer iets voor mij te worden en ik kreeg er ook steeds meer lol in. Terwijl ik dat nooit had verwacht!

En nu mag ik mezelf gewoon bootcampinstructrice noemen… Ik sta met een groep (meestal tussen de 8 en 20 personen) te trainen. De hele training mag ik zelf invullen en deze personen (vaak 2x zo oud en 2 koppen groter) nemen dat allemaal van mij aan. Dat is zo tof. Ik heb echt het beste baantje ooit. En het mooiste van alles is; het voelt niet als werk.

 

Dit allemaal had ik toch nooit verwacht, toen ik aan het begin van de middelbare school nog hele dagen in bed lag en moest worstelen om een ‘gewoon dagelijks leven te hebben’. Bizar.

Op dit moment is het nog wel echt aanpoten hoor. Maar met alle plezier! Het verklaart alleen mijn afwezigheid een beetje.

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.