Off to Uganda

Na 1,5 jaar is het vandaag eindelijk zover. Ik mag weer terug naar Uganda! Dit keer ga ik echt helemaal alleen, zelfs zonder organisatie. Ik ken nog genoeg mensen en verblijfplaatsen, dus dat scheelt. Ik weet waar ik naar toe ga en hoe het er daar aan toe gaat, maar het alleen zijn is natuurlijk wel spannend!

IMG-20141206-WA0013

De eerste weken ga ik meelopen op de fysiotherapie afdeling van een orthopedisch ziekenhuis. Daar ben ik de vorige keer al een dagje geweest en mag ik nu terug komen om echt mee te helpen. Heel erg leuk! En vast ook heel leerzaam.

Daarna ga ik lekker rondreizen; terug naar de hoofdstad en de stad waar ik de vorige keer verbleef. Oude bekende bezoeken en terug naar de plekken waar ik de vorige keer ook veel tijd door heb gebracht. Ook mijn oude project wil ik weer gaan bezoeken!

Ik had niet verwacht het heel spannend te gaan vinden maar de laatste dagen heb ik toch wel wat kriebels gehad. Als het goed is gaat dat helemaal goed komen! Er staan nog wat blogjes gepland en verder probeer ik jullie zo veel mogelijk op de hoogte te houden (mits het internet mee wil werken) Ik gok zo dat het meeste op instagram zal komen te staan!

Jullie allemaal ook een fijne vakantie en tot snel :)

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.