Vakantietijd: filmtips

Ik wil mijn vakantietijd vaak wel nuttig besteden, maar ook gebruiken om dingen te doen waar ik normaal gesproken niet aan toe kom. Dat is ook nuttig natuurlijk ;)

Zo heb ik eindelijk New Girl seizoen 5 af kunnen kijken en ben ik daarna begonnen met een hele hoop films. Perfect om jezelf even een rustmomentje te gunnen!

En mocht jij daar nou ook zin in hebben.. ik heb speciaal hiervoor 4 favoriete films, die op de een of andere manier wel wat met vakantie of het buitenland te maken hebben, op een rijtje gezet. Maak een lekkere bak popcorn, sit back and relax!

IMG_20160706_123006

The wild. Ben ik de enige die er wel eens over denkt om alleen een bizarre reis te gaan maken, met slechts één rugzak bij? Vast niet, maar de mensen die het uiteindelijk doen zijn wel schaars. In The wild gaat een dame helemaal alleen, met slechts een paar spullen voor levensonderhoud op pad. Dat is pas een speciale levenservaring! Ik vind het echt super interessant en stoer om te zien, en heb zoveel respect voor de mensen die het doen want zelf zou ik het waarschijnlijk nooit durven, hoe gaaf ik het ook vind.

No escape. Een beetje te vergelijken met the impossible. Een gezin gaat naar het buitenland en komt daar in een nationale ‘ramp’ terecht. Best heftig en spannend!

Whiskey tango foxtrot. Ook een wat serieuzere film. Een Amerikaanse journaliste gaat verslag doen in Afghanistan, en daar maakt ze naast wat hele heftige gebeurtenissen ook minder serieuze zaken mee. Dus naast het serieuze verhaal zit er ook wat komedie in! En deze mevrouw is gewoon lekker klunzig en ‘normaal’, waar bijna iedereen zichzelf wel in kan verplaatsen.

We’re the millers. Ik heb deze film nu al zeker drie keer gezien en blíjf hem geweldig vinden. Zo komisch. Het verhaal slaat eigenlijk nergens op maar dit is echt een film die lekker wegkijkt en waarbij je niet te veel bij na hoeft te denken. Lekker lachen!

 

Van wat voor films houd jij?

TWITTER INSTAGRAM BLOGLOVIN

Een gedachte over “Vakantietijd: filmtips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.